Monday, September 26, 2011

Semak Status PTPTN Anda!

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 10:02 PM
Kawan2, jom check status PTPTN kite. Lagi2 yang da lame tak amik tau pasal PTPTN ni kan. Almaklumlah, dah tak belajar lagi. Dah tak bergantung pada duit PTPTN lagi. Dah bekerja sekarang. Dan juga kepada semua yang seringkali buat tak tau saje bile surat bayar balik hutang sampai ke rumah. Macam aku la tu... Huahahaha~

Okay2.. Mari berubah. Jom Kita beramai2 bayar hutang. Klik link kat bawah ni kalau nak tau status anda ye.

[Check Status]

Tata~


4 orang kata Popolita budak pandai:

.::: Princess MOMOY :::. said...

Alamak... takutnya
tetiba jer

Abang Long said...

Ish3...nasib baik masa Abg Long dulu xde lg PTPTN cuma ada biasiswa JPA jer...klu tak jadi cam kena kejar along pulak..hehe

alongxp said...

saye takde kena mengena ngan ptptn hehehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea