Saturday, May 14, 2011

Internet Download Manager 6.05 With Keygen and Patch Free Download

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 10:07 PM
Check SpellingHai.. hari ni aku nak share ngan korang software IDM ni. Sure la ramai yang da tau kan. Tapi aku tetap nak share jugak. Huahaha...

Dengan adanye benda ni, korang leh download lagu, video and pape je yang korang nak dengan mudah. Especially yang suka download video2 kat youtube tu kan.. Hehe.. Ha.. Lagi satu, serial key juga disediakan, so tak payah risau2 pasal trial version ke ape ke.. Enjoy Ok!

Aku pun pakai IDM ni jugak. Senang. Bukak Youtube je, dia da terpapar link untuk kite mendownload. Huhu~
Klik sini untuk mendownload.



p/s: Lepas download nanti extract dulu ye.. Tak paham sile tanye. =)

8 orang kata Popolita budak pandai:

Ecah Shafiee said...

dr dulu jadi peneman setia idm ni..bagus2..

P0polita said...

@Ecah Shafiee: Yeke? hehe.. bagos2..

Haruuta Chan said...

IDM dye nak yg baru lah , yg cik popolita kasi link uh free ke?

P0polita said...

@Haruuta Chan: Yup yg ni free aje.. sbb i pun pakai yg ni.. =) tinggal nk msukkan serial key key..

shereena said...

bru nak start guna.haha

P0polita said...

@shereena: silekan silekan.. software ni sgt memudahkan.. x nyesal pakai.. =)

NOOR FATIN said...

oo saya xguna. hehe jrg sgt donload. wuu. rumit. apa2 saya cari kat youtube je :P

azim_3110 said...

huuu..thanks..da lme try donlod tp sumenye hampeh..uhuhu

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea