Sunday, March 20, 2011

Mengaku Bodoh

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 2:08 PM
Tengah dok syok2 bace Harian Metro Online tadi, ecececehhh bace la sangat kan.. Yang sebenarnya, banyak baca title ngan tengok gambar je.. kalau title agak tertarik menarik baru la bace full. Ok kite sambung cerita.

Tengah dok syok2 bace Harian Metro Online tadi (ye.. aku tau aku repeat ayat.. huahua), tibe2 tertarik nak baca salah satu cerita yang bertajuk 'Mengaku Bodoh'..

Menurut berita tu, seorang lelaki telah bertindak bodoh dengan merompak bos dia sendiri. Gile kentang.. Rompak bos sendiri tu.. Risiko risiko.. haishh...

Sebabnye? Sebab bos dia potong gaji dia. Dia marah sangat. So dia pun rompak la bos dia. Hurmm... Speechless!
.Sumber Pakcik Google lagi.

Pastu, lelaki tu pun dikenakan hukuman penjara 14 tahun ngan 3 kali sebatan. Fuyooohh! Mantap betol hukuman nye kan. Konfem pesalah tu menyesal gila gila gila babengggg sebab rompak bos..

Kepada kawan2, jangan lah bertindak bodoh. Fikir dulu sebelum buat. Okey sayang sayang semua... Dush Dush Dushhhhh~

6 orang kata Popolita budak pandai:

Myra Ayreen said...

HAHA . ada pulak merompak bos sendirik =_+"

Sharienz Sz said...

terdesak sgt tu..
rompak bos sndri ..

aleen aiden said...

adess.mcm ni pon ada ye.mcm mane bley kantoi 2?hu3

P0polita said...

hahaha.. tawu takpe.. ikutkan perasaan sgt la tu.. jgn tiru prangai cm tu ye kwn2.. hehek

penyisir rambut said...

da bce da...
kesian pon ade taw...
nak wt cmne...
dah tlajak,,tak leh undur balik da...

jom join contest mashi nak tak?
http://penyisirrambut.blogspot.com/2011/02/contest-lompat-si-katak-lompat.html

P0polita said...

@penyisir rambut: hurm.. dugaan semua tu kan.. semuga budak tu tabah..=D

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea