Friday, March 18, 2011

Lisa Surihani Gementar Aksi Ranjang!

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 11:07 PM
Dengar2 kate, tak lame lagi cerita Ombak Rindu akan keluar. Lakonan Lisa Surihani dengan Aaron Aziz. Siyesly memang tak sabar nak tengok!!! Sebab nye.. Cerita ni sebenarnye diadaptasi daripada novel karya Fauziah Ashaari. Memang syok habis la novel tu. Semua dah baca. Best teramat!!!!!!!!! Romantik ade, happy ade, sedih gile pun ade.. memang bermain ngan emosi la mase bace novel Ombak Rindu ni. Siap meleh air mate ngan hingus sebab telalu sedih. Hahak! That's why la tak sabar nak tengok filem nye. Harap2 tak menghampakan.

Menurut sumber artikel kat Berita Harian Online, mase belakon cerita ni, Lisa ade makan petai. Pastu, makan petai mesti la ade bau2 mulut yang takleh blah kan. Ade ke patut si Aaron ni siap mintak gule2 getah nak bagi kat Lisa. Suh Lisa makan sebab bau mulut dia. Kuikui lawak2..

Haa.. mengulas pasal title kat atas tu. Kenapa aku tulis title sebegitu? Menurut sumber, Lisa ni tak biase ngan Aaron. Yela, mase Aaron betegur sapa ngan Lisa pun, dia tegur ngan ucapan 'helo' dengan serius dan formal. Sape tak cuak kan. Almaklumlah, bebaru kenal lagi. Dan macam tu, macam mane nak blakon sesame.. Huhu.. Nak tau lebih lanjut, ushar lah kat Berita harian Online yer. Link ade kat bawah ni.

Dapat kat SINI.

p/s: Kan best kalau Iqram Dinzly yang belakon jadi hero nye.. Minat sesangat kat Iqram. Hihik!

12 orang kata Popolita budak pandai:

amalina wahida said...

bukan takat hingus tau, siap demam esoknya sebab byk sgt air mata meleleh baca novel nih...

fatenhjikhsan said...

wah..x sabar nak tunggu crite dye plak..btw,novel dye memang superb best la!!..

P0polita said...

@amalina wahida & @fatenhjikhsan: tahu tak pe.. best giler kan.. sangat2 terer Sharifah Abu Salem mengarang..tak sbar nak tengok cerita nye..

ZWAN SABRI said...

ada aksi ranjang ek kat filem ni?
nak tontonlah nanti.. HEHE



MySuaraBlog: Jom Kesan Kehamilan Cara Orang Dulu2

P0polita said...

@Zwan sabri: haishhh.. pantas saje.. hahak.. em kalau ikut kat novel nye, ade part yg pempuan tu hampir dirogol.. n macam2 lagi la yang sewaktu dengannye..

i-one said...

nice posting.hi,iam i-one from indonesian. i thing is nice film, i want to see..if u have time tengok my blog

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...minat gile novel tu...




ala....napa laki tu jd hero...
tak best....huhuhu

P0polita said...

@i-one: okey... no probs..

@kurekure: samela kite.. tak minat aaron aziz.. huhu

dyenuurfa said...

tak sabarnye tgk cite ni :)

P0polita said...

@dyenuurfa: me too.. tak sabar! huhu

afifah yusuf said...

yeah. i love reading the novel. can't wait for the movie XD

P0polita said...

@afifah yusuf: luv it too.. =D

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea