Wednesday, January 26, 2011

Uptown Shah Alam

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 12:57 AM
Betul la orang kate, memang macam2 ade kat sini.
Baju, kasut, perfume, jeans, bag, macam2 la..
Cume kena pandai pilih je tempat mana yang murah
(ade orang kate aku kedekot, tp sebenanye aku penjimat la). Hehe..

Lepas bejalan2 ke sana dan ke mari,
aku dan kawan2 telah men'decide' untuk beli jeans kat 1 kedai ni.
Harga asal RM59, tp kitorg dpt less RM50.
Ok ke x?

Yang baju tu murah je, RM10. Da penat ronda2. Kitorang pegi makan.
Pastu, kitorang pun balik.
Keesokan harinye, aku ni kepoh2 la kawan aku sorg ni.
Begini la dialog nye (lebey kurang la)..

aku: wei.. semalam kan aku beli seluar kat uptown!!
kawan: yeke.. berape?
aku: RM50 je.. Levi's ni. Murah kan.
kawan: alahai.. tau x, kalau time raye, RM50 ko leh dapat 3 suar pempuan macam tu tau.
aku: OMG!


p/s: betolke leh dpt 3 jeans ngn harge RM50.. aku musykil!

10 orang kata Popolita budak pandai:

Halusinasi said...

Agak musykil gak. Tapi pernah beli jeans RM20 je dari kedai...

ASaDa RyutaRo said...

giler murah! ingat rm50 murah dah.. rupanya ada lagi lebih murah. dahsyat!!

P0polita said...

halusinasi: penah gak beli jeans RM23.. hehe.. time sale raye..

asada ryutaro: memang dasyat.. saye pn igtkn rm50 tu da murah da.. huhuu

KUREKURE COMEL said...

hahaha....mmg r....kna tpu r tu...ish2...

ecah said...

kurekure : mmg la suar ni celup punye tu yg murah..xde lah ckp kene tipu..adoi..

aLL abOut famiLy said...

klu murah tolong la blikan k.ati haaaa~..lama bona da tak ciumm bau jeans baruu...rinduuu btol la~...hihih

P0polita said...

kurekure: xde la kene tipu.. btol pe ecah kate tu.. da nme pun bli kt uptown kn.. adoiyai =P

kak ati: nt la.. tggu da keje nt.. nt kite blanje kak ati.. eheh~

AH7 said...

biasa g uptown beli jersey bola jer..

P0polita said...

ah7: btol2.. byk jersi bola kt sane kn.. =D

si para para said...

shoping sakan nampak..hehe best tu

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea