Thursday, January 27, 2011

Blog SpeedTest Application

Oleh: FarhanaOh Farhana Pukul 12:21 AM
Tengah duk syok2 blogwalking pepagi bute ni,
tibe2 ade la satu benda yang menarik perhatian aku.
Dapat benda ni dari blog seorang pemuda. Nama dia ariey.
Nak tau pe benda nye tu?

Tadaa!!!

Kire kelajuan blog anda a.k.a Blog SpeedTest

Memang tak dinafikan la kan,
ramai orang suke letak widget2 yang banyak
sebab nak bagi blog jadik cantik n cute sgt!
Tapi, bile da telalu banyak, maka, berat lah jadi nye.
Maka susah la blogger lain nak blogwalking ke blog anda.
Betul tak?

So, di sini aku ingin mempromote kat kawan2 sume.
Cube try test gunekan Blog SpeedTest ni.
Tengok berape speed yang korang boleh dapat.


Haa.. yang ni result untuk blog aku. Kire okey2 la tu kan. Hek hek hek..


p/s: Kkalau tak silap, kena wat sampai size blog kite 100kb ke bawah baru loading cepat. Kalau tak silap la.. =D

7 orang kata Popolita budak pandai:

AH7 said...

huhuhu~~ ok2 dh try dah..0.95saat...

Adzriel AB said...

memang ok sgt blog popo ni.. tengok result akak lak

http://adzriel.blogspot.com/2011/01/ini-dah-terlebih-berat.html

najwa aminah abas said...

menarik sgt ok!

KUREKURE COMEL said...

blog mina ok je...simple sgt...hehehe...smpai malu mina...

Tasha said...

entry yang menarik..... dah try. lmbat 10saat dari popolita sebab siza i 125.41KB.
2nd tima test plak cuma 18 second. cam ne tu???

mr.X said...

aha...tq for sharing. good info.

P0polita said...

thanks sume.. ehe

 

Farhana Oh Farhana Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea